Naraguna:Siska.Doviana: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
275 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+bintang wiki
(Kaca énggal: [http://wikimedia.or.id/wiki/Siska_Doviana Pengguna galak dan suka menggigit...guk...guk] id:Pengguna:Siska.Doviana)
 
(+bintang wiki)
==Bintang Wiki==
{{BintangWiki4L|Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi dados panitia kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. [[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|rembugan]]</sup> 08:52, 3 Juni 2011 (UTC)}}
 
[http://wikimedia.or.id/wiki/Siska_Doviana Pengguna galak dan suka menggigit...guk...guk]
 
78.625

besutan

Menu navigasi