Kanvas: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
typo sithik
(pasang gambar)
(typo sithik)
[[Gambar:KainKanvas kanvaslukis.JPG|thumb|200px|Kain kanvas kang dilukisi]]
'''Kanvas''' yaiku jinising [[kain]] kang kandel lan kuat. Bahan iki dimumpangatake kanggo ngawe [[layar]] lan kang utama dasar [[lukisan]].
 
4.454

besutan

Menu navigasi