Iwak cupang: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(+referensi)
* Betta edithae (Betta Brederi)
* Betta foerschi (Purple Saphire Betta)
Iwak cupang ana ing ndhuwur dikenal karo ''mouth breeder'' yaiku iwak cupang kang ngangeremi endhoge ana ing jero cangkem.<ref name="internet1"/> Ana ing ngisor iki yaiku jenis iwak cupang betta, kang gawe omahe nganggo busa (bublle nest).<ref name="internet1"/><ref name="internet2"/>
* Betta akarensis (Sarawak Betta)
* Betta coccina (Clorat's Betta)
* Betta imbelis (Slugger's Betta)
* Betta splendens (Siamese Fighting Fish)
Jenis ikan cupang liya kang dikenal yaiku<ref name="internet1"><ref name="internet2"/>:
*Betta albimarginata
*Betta balunga
4.395

besutan

Menu navigasi