Iwak cupang: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
250 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+referensi
(+referensi)
 
== Jenis Cupang ==
Jenis cupang kang dikenal saiki yaiku:<ref name="internet1">{{id}}[http://www.o-fish.com/Betta/kerabat_1.php Kerabat cupang] </ref><ref name="internet2">{{id}}[http://www.itis.gov/servlet/SingleRpt/SingleRpt?search_topic=TSN&search_value=172610 www.itis.gov] </ref>
* Betta pugnax (Forest Betta)
* Betta taeniata (Banned Betta)
* Betta edithae&nbsp;(Betta Brederi)
* Betta foerschi (Purple Saphire Betta)
Iwak cupang ana ing ndhuwur dikenal karo ''mouth breeder'' yaiku iwak cupang kang ngangeremi endhoge ana ing jero cangkem.<ref name="internet1"/> Ana ing ngisor iki yaiku jenis iwak cupang betta, kang gawe omahe nganggo busa (bublle nest).<ref name="internet1"/><ref name="internet2">
 
* Betta akarensis (Sarawak Betta)
* Betta coccina (Clorat's Betta)
* Betta imbelis (Slugger's Betta)
* Betta splendens (Siamese Fighting Fish)
Jenis ikan cupang liya kang dikenal yaiku<ref name="internet1"><ref name="internet2">:
 
*Betta albimarginata
*Betta balunga
4.395

besutan

Menu navigasi