Menyang kontèn

Basa Yiddish: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: am:ዪዲሽኛ
c (bot Menambah: ba:Идиш)
c (r2.7.1) (bot Menambah: am:ዪዲሽኛ)
[[af:Jiddisj]]
[[als:Jiddisch]]
[[am:ዪዲሽኛ]]
[[ar:لغة يديشية]]
[[arz:ييدى]]
35.118

besutan