Injil: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: rm:Evangeli
c (r2.6.5) (bot Mengubah: cu:Благовѣствованиѥ)
c (bot Menambah: rm:Evangeli)
[[pt:Evangelho]]
[[qu:Iwanhilyu]]
[[rm:Evangeli]]
[[ro:Evanghelie]]
[[ru:Евангелие]]
39.751

besutan

Menu navigasi