Pondhok pesantrèn Tebu Ireng: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
-+Pensisikan =>Pandhidhikan
(-+Pensisikan =>Pandhidhikan)
Pesantren Tebu Ireng dibangun déning Kyai Hasyim Asy'ari nalika tahun 1899 M.<ref name="internet3">{{id}}[http://news.okezone.com/read/2010/01/04/337/290508/gus-dur-bisa-bicara-dengan-arwah-hasyim-asy-ari Gus Dur](15 Mei 2011)</ref>
 
==Sistem PendidikanPandhidhikan==
Lumantar lakuné wektu, santri ing [[Pesantrèn Tebu Ireng]] sangsaya akèh lan sangsaya manéka warna ragam budayanè.<ref name="internet2">{{id}}[http://megapolitan.kompas.com/read/2010/03/19/03301099/Kultur.Pesantren..Kekuatan.NU Kultur Pesantren] (15 Mei 2011)</ref>
 
4.454

besutan

Menu navigasi