Pondhok pesantrèn Tebu Ireng: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
5 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
|footnotes =
}}
'''Pondok Pesantren Tebu Ireng''' yaiku salah sawijining pesantrèn kang gedhé ing [[Jombang]], [[Jawa Timur]]. <ref name="internet1">{{id}} [http://www.tebuireng.net/ Tebu Ireng] (15 Mei 2011)</ref> Pesantrèn iki dibangun dening Kyai Hasyim Asy'ari nalika tahun 1899.<ref name="internet1"/> Kejaba pelajaran bab [[agama Islam]], ilmu [[syari’atsyariat]], lan [[bahasabasa Arab]], pelajaran umum uga kalebu ing struktur kurikulum pengajarané.<ref name="internet1"/> Pesantrèn Tebu Ireng wis akèh mènèhi konstribusi dan sumbangan karo masyarakat, kang utamané ing bab pendidikan [[Islam]] ing [[Indonesia]].<ref name="internet1"/>
 
==Sejarah==
Naraguna anonim

Menu navigasi