Godhong: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
42 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
c (r2.7.1) (bot Menambah: ps:پاڼه)
c (r2.6.4) (bot Menambah: mrj:Ӹлӹштӓш (ботаника))
[[mg:Ravinkazo]]
[[mk:Лист (ботаника)]]
[[mrj:Ӹлӹштӓш (ботаника)]]
[[ms:Daun]]
[[nah:Izhuatl]]
63.052

besutan

Menu navigasi