Thiwul: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
409 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+Gambar
c (The file Image:Thiwul.jpg has been removed, as it has been deleted by commons:User:Martin H.: ''Deletion of files added by JV010ASIH: Copyright violations, grabbing images from t)
(+Gambar)
{{Infobox Makanan
| name = Thiwul
| image = [[Gambar:Tiwul.JPG|thumb|200px|]]
| caption = Thiwul
| alternate_name =
| country = [[Indonésia]]
| region = [[Jawa]]
| creator =
| course =
| served =
| main_ingredient = [[Gaplek]] utawa [[Ketéla pohong]]
| variations =
| calories =
| other =
}}
 
'''Thiwul''' yaiku panganan pokok kanthi bahan [[glepung]] [[gaplèk]] biasa kanggo ngganti [[sega]] [[beras]]. Cara mangan biasané bisa karo [[uyah]], parutan [[klapa]] bisa uga [[gula]]. Ing lingkungan pedunung [[Kabupatèn Gunungkidul|Gunungkidul]], [[Pacitan]] lan [[Wonogiri]] asring nggunakaké thiwul kanggo [[panganan]] sadina-dina.
4.454

besutan

Menu navigasi