Sega krawu: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
748 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Kaca énggal: thumb|250px|Sega krawu Gresik '''Sega krawu''' yaiku sega khas saka Gresik, Jawa Wetan. Cirine sega pulen dibungkus godhong gedhang. Lauke suw...
(Kaca énggal: thumb|250px|Sega krawu Gresik '''Sega krawu''' yaiku sega khas saka Gresik, Jawa Wetan. Cirine sega pulen dibungkus godhong gedhang. Lauke suw...)
(Ora ana béda)
148

besutan

Menu navigasi