Peken Suci: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
c
Pekan Suci dipunalihaken dhumateng Peken Suci: krama
(paragraf pambuka)
 
c (Pekan Suci dipunalihaken dhumateng Peken Suci: krama)
8.252

besutan

Menu navigasi