Injil: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: qu:Iwanhilyu
c (r2.5.2) (bot Mengubah: zh:福音书)
c (r2.7.1) (bot Menambah: qu:Iwanhilyu)
[[ps:انجيل]]
[[pt:Evangelho]]
[[qu:Iwanhilyu]]
[[ro:Evanghelie]]
[[ru:Евангелие]]
35.118

besutan

Menu navigasi