Sandi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
380 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Kaca énggal: '''Sandhi''' (saka basa Sangskreta) iku sawijining fénoména morfofonologi linguistik. Kategori:Linguistik en:Sandhi)
 
c
'''Sandhi''' (saka [[basa Sangskreta]] ''samdhi'') iku sawijining fénoména morfofonologi linguistik. Contoné iku kalebu fusi sawetara swara ing wates-wates tetembungan lan pangowahan swara déné swara liyané ing cedhaké. Fénoména sandhi iki utamané ana ing basa-basa Indo-Iran (kususé basa Sangskreta, sing nduwèni paugeran njlimet perkara sandhi), mula dijenengaké miturut basa Sangskreta. Senadyan mengkono basa liya uga akèh sing nduwèni fénoména iki.
'''Sandhi''' (saka [[basa Sangskreta]]) iku sawijining fénoména morfofonologi linguistik.
 
 
[[Kategori:Linguistik]]

Menu navigasi