Thiwul: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
34 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
The file Image:Thiwul.jpg has been removed, as it has been deleted by commons:User:Martin H.: ''Deletion of files added by JV010ASIH: Copyright violations, grabbing images from t
(+Chitakan:Masakan Indonésia)
c (The file Image:Thiwul.jpg has been removed, as it has been deleted by commons:User:Martin H.: ''Deletion of files added by JV010ASIH: Copyright violations, grabbing images from t)
 
[[Gambar:Thiwul.jpg|thumb|Thiwul]]
'''Thiwul''' yaiku panganan pokok kanthi bahan [[glepung]] [[gaplèk]] biasa kanggo ngganti [[sega]] [[beras]]. Cara mangan biasané bisa karo [[uyah]], parutan [[klapa]] bisa uga [[gula]]. Ing lingkungan pedunung [[Kabupatèn Gunungkidul|Gunungkidul]], [[Pacitan]] lan [[Wonogiri]] asring nggunakaké thiwul kanggo [[panganan]] sadina-dina.
 
2.922

besutan

Menu navigasi