Tradhisi Ya Qawiyyu: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
52 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
== Pranala jaba ==
* {{id}} [http://id.wikipedia.org/wiki/Kabupaten_Klaten/Kabupaten Klaten]
* {{id}} [http://citizenimages.kompas.com/citizen/view/60738-Tradisi-Ya-Qowiyyu/Tradisi Ya Qowiyyu]
* {{en}} [http://www.jogjatrip.com/en/encyclopedia/detail/365/ki-ageng-gribig/Ki Ageng Gribig]
 
== Cathetan suku ==
405

besutan

Menu navigasi