Tradhisi Ya Qawiyyu: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2.311 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
Kaca énggal: '''Tradisi Ya Qawiyyu''' <ref name="kompas">[http://citizenimages.kompas.com/citizen/view/60738-Tradisi-Ya-Qowiyyu]</ref> yaiku salah sawijining tradisi kang ana ing kutha Klaten <...
(Kaca énggal: '''Tradisi Ya Qawiyyu''' <ref name="kompas">[http://citizenimages.kompas.com/citizen/view/60738-Tradisi-Ya-Qowiyyu]</ref> yaiku salah sawijining tradisi kang ana ing kutha Klaten <...)
(Ora ana béda)
405

besutan

Menu navigasi