Warna: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
20 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ka:ფერი
c (r2.7.1) (bot Menambah: ia:Color)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ka:ფერი)
[[ja:色]]
[[jbo:skari]]
[[ka:ფერი]]
[[kg:Langi]]
[[kn:ಬಣ್ಣ]]
11.909

besutan

Menu navigasi