Gunung Tangkuban Prau: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
594 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(typo)
 
'''Gunung Tangkuban Prau''' utawa '''Gunung Tangkuban Perahu''' utawa '''Gunung Tangkuban Parahu''' iku salah siji [[gunung]] sing dumunung ing [[provinsi]] [[Jawa Kulon]], [[Indonésia]]. Dunungé watara 20 km arah lor [[Kutha Bandhung]], dhuwuré 2.084 [[mèter]]. Wangun gunung iki arupa Stratovulcano kanthi pusat erupsi sing pindhah-pindhah saka wétan mangulon.
Gunung Tangkuban Prau yaiku salah sawijine [[gunung berapi]] kang isih aktif ing [[Pulo Jawa]].<ref name="internet1">{{id}}[http://www.navigasi.net/goart.php?a=ggtngprh] (dipunundhuh tanggal 5 April 2011) </ref> Gunung iki wis ana ping pira wae dicathet tau njeblug, kang andadekake kawah sing cacahe ana sanga.<ref name="internet1"></ref> Ing antarane yaiku [[Kawah Ratu]], [[Kawah Upas]], [[Kawah Domas]], lan liya-liyane.<ref name="internet2">{{id}}[http://wisatamelayu.com/id/object/759/gunung-tangkuban-perahu/?nav=cat] (dipunundhuh tanggal 5 April 2011) </ref>
 
{{Gunung ing Indonésia}}
 
[[Kategori:Gunung ing Jawa Kulon]]
[[Kategori:Gunung Berapi]]
 
[[de:Tangkuban Perahu]]
13

besutan

Menu navigasi