Lelystad: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: sw:Lelystad
c (r2.7.1) (bot Menambah: be-x-old:Лелістад)
c (r2.7.1) (bot Menambah: sw:Lelystad)
[[sr:Лелистад]]
[[sv:Lelystad]]
[[sw:Lelystad]]
[[uk:Лелістад]]
[[vo:Lelystad]]
35.118

besutan

Menu navigasi