Menyang kontèn

Kutha Banyumas: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c (Banyumas dipun-alihaken menyang Kutha Banyumas: sragam)
== Sajarah ==
 
==Mangga KapurihPriksani Ugi Mriksani==
* [[Kabupaten Banyumas]]
* [[Banyumas, Banyumas|Kecamatan Banyumas]]
* [[Gethuk gorèng]]
* [[Soto|Sroto]]
* [[Mendhoan]]
* [[Museum Wayang Banyumas]]
 
 
 
1.588

besutan