Wikipédia:Wikifikasi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
25 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
(sawetara)
 
== Deleng uga ==
* [[Wikipedia:PaugeranPandhuan tata-letak]]
* [[Wikipedia:Cakupan definisi lan isi artikel]]
* [[Wikipedia:Tutorial (Pranala njaba)|Pranala njaba]]
* [[Wikipedia:Pranala pipa]]
* [[Wikipedia:Interwiki]]
1.588

besutan

Menu navigasi