Menyang kontèn

1810: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: fiu-vro:1810
c (r2.7.1) (bot Membuang: ksh:Joohr 1810)
c (r2.6.4) (bot Menambah: fiu-vro:1810)
[[fa:۱۸۱۰ (میلادی)]]
[[fi:1810]]
[[fiu-vro:1810]]
[[fr:1810]]
[[fy:1810]]
63.111

besutan