1942: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
17 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: fiu-vro:1942
c (bot Menambah: tet:1942)
c (r2.6.5) (bot Menambah: fiu-vro:1942)
[[fa:۱۹۴۲ (میلادی)]]
[[fi:1942]]
[[fiu-vro:1942]]
[[fo:1942]]
[[fr:1942]]
1.715

besutan

Menu navigasi