Dhuwit: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: bar:Gejd
c (r2.7.1) (bot Menambah: fy:Jild)
c (r2.7.1) (bot Menambah: bar:Gejd)
[[ay:Qullqi]]
[[az:Pul]]
[[bar:Gejd]]
[[bat-smg:Piningā]]
[[be:Грошы]]
1.683

besutan

Menu navigasi