Awu vulkanik: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
358 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Awu vulkanik iku awu kang diasilake saka peleburan lan pengolahan bahan-bahan mineral.<ref name="internet1"/> Lemah kang ana awu vulkanike bakal dadi lemah kang subur, sugih mineral, lan isa digunakake kanggo nandur tanduran werna-werna.<ref name="internet1"/>
Awu vulkanik beda karo awu biasa. Awu vulkanik bentuke luwih lembut tinimbang awu biasa. Saliyane iku werna awu vulkanik beda karo awu biasa, warnane awu vulkanik klawu (abu-abu).<ref name="internet2">{{id}}[http://bandung.detik.com/read/2010/11/06/135333/1488211/486/abu-vulkanik-yang-kena-mata-bisa-timbulkan-pedih Abu Vulkanik yang kena Mata Pedih]</ref>
 
==Cathetan Suku==
5.491

besutan

Menu navigasi