Wudel: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
14 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: sw:Kitovu
c (r2.7.1) (bot Menambah: io:Umbiliko)
c (bot Menambah: sw:Kitovu)
[[sr:Пупак]]
[[sv:Navel]]
[[sw:Kitovu]]
[[te:నాభి]]
[[tl:Pusod]]
40.597

besutan

Menu navigasi