Fungi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
15 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: hif:Fungus
c (bot Menambah: mr:बुरशी)
c (r2.7.1) (bot Menambah: hif:Fungus)
[[he:פטריות]]
[[hi:फफूंद]]
[[hif:Fungus]]
[[hr:Gljive]]
[[hsb:Hriby]]
11.909

besutan

Menu navigasi