1836: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: tet:1836
c (bot Menambah: tpi:1836)
c (r2.7.1) (bot Menambah: tet:1836)
[[ta:1836]]
[[te:1836]]
[[tet:1836]]
[[th:พ.ศ. 2379]]
[[tk:1836]]
11.909

besutan

Menu navigasi