Menyang kontèn

Kapulaga: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
}}
 
Kapulaga, ing basa latin jenenge Amamun campactum soland, yaiku salah sawijining rempah kanggo bumbu pawon. <ref name="internet1">{{id}}[http://www.mediaindonesia.com/mediahidupsehat/index.php/read/2009/08/07/1466/9/Ragam-Manfaat-Kapulaga . mediaindonesia: Ragam Manfaat Kapulaga.](diakses tanggal 7 Maret 2011)</ref> Rempah iki rasane rada pait, nangng bisa menehi rasa anget ing awak. <ref name="internet1"/> Kapulaga uga bisa kanggo obat. <ref name="internet1"/>
Kapulaga nduweni ambu sedhep mula wong Inggris njenengake kapulaga minangka grains of paradise. <ref name="internet1"/> Ambu sedhep iki asale saka kandungan minyak atsiri. <ref name="internet1"/> Minyak atsiri nduweni lima zat utama, yaitu:
 
121

besutan