1817: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.5) (bot Menambah: tet:1817
c (r2.5) (bot Menambah: tpi:1817)
c (r2.5) (bot Menambah: tet:1817)
[[ta:1817]]
[[te:1817]]
[[tet:1817]]
[[th:พ.ศ. 2360]]
[[tk:1817]]
40.678

besutan

Menu navigasi