1806: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: tet:1806
c (r2.7.1) (bot Menambah: tpi:1806)
c (r2.7.1) (bot Menambah: tet:1806)
[[ta:1806]]
[[te:1806]]
[[tet:1806]]
[[th:พ.ศ. 2349]]
[[tk:1806]]
1.683

besutan

Menu navigasi