Warna: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: sw:Rangi
c (r2.7.1) (bot Menambah: lbe:Ранг)
c (r2.7.1) (bot Menambah: sw:Rangi)
[[su:Warna]]
[[sv:Färg]]
[[sw:Rangi]]
[[ta:நிறம்]]
[[te:రంగు]]
35.118

besutan

Menu navigasi