Pendhidhikan anak usia dini: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
'''Pendhidhikan anak usia dini''' (PAUD) iku jenjang pendhidhikan sadurungé jenjang [[pendhidhikan dhasar]] sing arupa upaya [[pembinaan]] marang [[anak]] wiwit lair nganti umur enem taun liwat pawèwèh [[rangsangan pendhidhikan]] kanggo mbantu tuwuh kembangé [[jasmani]] lan [[rohani]] supaya anak nduwèni kasiapan mlebu pendhidhikan sabanjuré ing jalur formal, nonformal, utawa informal. Pendhidhikan iki katujokake kanggo [[Anak UsisUsia Dini]].
 
Ruang Lingkup Pendhidhikan Anak Usia Dini:
121

besutan

Menu navigasi