Dhémokrasi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
22 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ps:ولسواکي
c (r2.6.4) (bot Menambah: rue:Демокрація)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ps:ولسواکي)
[[pl:Demokracja]]
[[pnb:لوک راج]]
[[ps:ولسواکي]]
[[pt:Democracia]]
[[qu:Akllanakuspa kamachinakuy]]
11.909

besutan

Menu navigasi