Sonia Gandhi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
44 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
c (r2.7.1) (bot Menambah: ca:Sonia Gandhi)
c (r2.6.3) (bot Menambah: my:ဆိုနီယာဂန္ဒီ)
[[mr:सोनिया गांधी]]
[[ms:Sonia Gandhi]]
[[my:ဆိုနီယာဂန္ဒီ]]
[[nl:Sonia Gandhi]]
[[no:Sonia Gandhi]]
7.463

besutan

Menu navigasi