Métabolisme: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
22 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: ps:استقلاب
c (r2.7.1) (bot Menambah: rue:Метаболізм)
c (bot Menambah: ps:استقلاب)
[[pl:Metabolizm]]
[[pnb:میٹابولزم]]
[[ps:استقلاب]]
[[pt:Metabolismo]]
[[qu:Imayay yamkiy]]
40.138

besutan

Menu navigasi