Jajaran génjang: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
typo
(typo)
(typo)
[[Gambar:Jajaran genjang.jpg|thumb|Jajaran génjang]]
'''Jajaran génjang''' iku wangun dhatar [[rong dimènsidhimènsi]] sing dibentuk déning rong pasang [[rusuk]] sing saben rusuk padha dawané lan [[sejajar]] karo pasangané, lan duwé rong pasang [[pojok]] (''sudut'') dudu [[pojok siku]] (''sudut siku-siku|siku-siku]] sing saben pojok mau padha gedhéné karo pojok ing sangarepé.
 
Jajaran génjang kanthi papat rusuk sing padha dawané disebut [[belah ketupat]].
78.625

besutan

Menu navigasi