Jajaran génjang: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
20 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
typo
(typo)
(typo)
 
== Rumus jajaran génjang ==
:Kubengan (Keliling)
<math>K = 2\cdot dhasar (alas) + 2\cdot sisi miring</math>
 
;Jembar (Luas)
<math>L = dhasar(alas) \cdot dhuwur(tiggi)</math>
 
78.625

besutan

Menu navigasi