Skopje: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
21 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: udm:Скопье
c (r2.7.1) (bot Menambah: th:สโกเปีย)
c (r2.6.4) (bot Menambah: udm:Скопье)
[[tl:Skopje]]
[[tr:Üsküp]]
[[udm:Скопье]]
[[ug:سكوپليې]]
[[uk:Скоп'є]]
61.527

besutan

Menu navigasi