Tènes: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
19 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: rue:Теніс
c (r2.5.2) (bot Menambah: hif:Tennis)
c (r2.6.4) (bot Menambah: rue:Теніс)
[[ro:Tenis de câmp]]
[[ru:Теннис]]
[[rue:Теніс]]
[[sa:लानम्]]
[[sah:Теннис]]
62.426

besutan

Menu navigasi