Ruwatan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
 
==Makna==
Ruwatan iku maknane mbale'ake nengnang keadaan sedurunge, maksude keadaan saiki sing kurang apik dibale'ake neng keadaan sudungunge sing apik. Makna liya ruwatan yaiku mbebasake [[wong]] utawa barang utawa [[desa]] saka ancaman [[bencana]] sing kemungkinan bakal kedadiyan dadi isa dianggep yen upacara adat iki sejatine kanggokangge [[tolak bala]] utawa mbuang sial.
 
 
==Larangan==
Naraguna anonim

Menu navigasi