1960: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: pap:1960
c (r2.5.2) (bot Menambah: tpi:1960)
c (r2.6.4) (bot Menambah: pap:1960)
[[pa:੧੯੬੦]]
[[pam:1960]]
[[pap:1960]]
[[pdc:1960]]
[[pi:१९६०]]
5.694

besutan

Menu navigasi