Bolivia: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: rn:Boliviya
c (r2.6.3) (bot Menambah: rw:Boliviya)
c (r2.6.4) (bot Menambah: rn:Boliviya)
[[qu:Buliwya]]
[[rm:Bolivia]]
[[rn:Boliviya]]
[[ro:Bolivia]]
[[roa-rup:Bolivia]]
62.379

besutan

Menu navigasi