Pendhidhikan anak usia dini: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
typo
(a)
 
(typo)
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
'''Pendhidhikan anak usia dini''' (PAUD) iku jenjang pendhidhikan sadurungé jenjang [[pendhidhikan dasardhasar]] sing arupa upaya [[pembinaan]] marang [[anak]] wiwit lair nganti umur enem taun liwat pawèwèh [[rangsangan pendhidhikan]] kanggo mbantu tuwuh kembangé [[jasmani]] lan [[rohani]] supaya anak nduwèni kasiapan mlebu pendhidhikan sabanjuré ing jalur formal, nonformal, utawa informal.
 
Ruang Lingkup Pendhidhikan Anak Usia Dini:
78.625

besutan

Menu navigasi