Skopje: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.5.2) (bot Mengubah: an:Scopia; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: ie:Skopje)
c (r2.5.2) (bot Mengubah: an:Scopia; kosmetik perubahan)
== Pranala jaba ==
{{commons|Category:Skopje}}
* {{mk}} [http://www.skopje.gov.mk/ Situs resmi]
 
{{eropa-stub}}
{{Link FA|mk}}
 
[[Kategori:Ibukutha negara]]
[[Kategori:Kutha ing Republik Makedonia]]
[[Kategori:Ibukutha negara ing Eropa]]
 
{{Link FA|mk}}
 
[[af:Skopje]]
[[am:ስኮፕዬ]]
[[an:SkopjeScopia]]
[[ar:سكوبيه]]
[[ast:Skopje]]
39.129

besutan

Menu navigasi