Rahwana: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
* {{id}} [http://www.bausastra.com/main/index.php?do=view&id=4 dasamuka utawa Rahwana ing Bausastra Javanese Dictionary] (bausastra.com)
 
[[Kategori:Paraga Wayangwayang]]
 
[[bn:রাবণ]]

Menu navigasi