Piombino: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Mengubah: uk:Пйомбіно
c (bot Menambah: tl:Piombino)
c (r2.6.4) (bot Mengubah: uk:Пйомбіно)
[[sv:Piombino]]
[[tl:Piombino]]
[[uk:ПьомбіноПйомбіно]]
[[vo:Piombino]]
[[war:Piombino]]
61.741

besutan

Menu navigasi