Wikipédia:Bab: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
6 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(anyar seka id)
 
Sugeng rawuh wonten ing '''[[Wikipedia]]''', [[bauwarna]] mardika ingkang saged dipun suntingewahi déning sinten kémawon.
 
'''''Wikipedia''''' punika sawijining [[bauwarna]] kanthi isi mardika ingkang kawiwitan ing warsa [[2001]]. Artikel-artikelSedaya seratan wonten ing Wikipedia punika sakingwujud gotong-royongipun para panyumbang saking saindheningsaindhenging jagadbawana. Situs punika klebetkalebet situs [[wiki]], ingkang ngandhutnggadhahi suraos "sinten kémawon' saged nyuntingngewahi artikelseratan, ndandani, lansaha nambahi katrangan kanthi ngeklik pranala ''sunting'' ingkang wonten ing nginggilsainggiling saben kaca.
 
''[[Wikipedia]]'' punika mèrek dagang saking [[Wikimedia|Wikimedia Foundation, Inc.]] ingkang ugi sampun ndamelngreksa sabrayatbrayat Wikipedia, ing antawasipunantawisipun [[Wikiquote]], [[Wiktionary]], [[Wikisource]], [[Wikibooks]] dan [[Wikinews]]. Wonten ingSalebetipun Wikipedia lan proyèk sanèsipun, panjenengan kaanti-anti supados tumudtumut nyunting, lan tumudtumut nyumbang ngèlmu ing babagan ingkang panjenengan sukaniremeni.
<!--
'''Liputan Pers''' selayaknya ditujukan kepada Terry Foote di Amerika Serikat (Tel: 310-474-3223). Dia akan mengalihkannya kepada [[Wikimedia:Board of Trustees#Jimmy .28Jimbo.29 Wales|Jimmy Wales]], Presiden Wikimedia Foundation. Mohon untuk menggunakan nomor tersebut hanya untuk liputan pers! Pertanyaan lainnya harus dikirim melalui surat-e ke: jwales@wikia.com.
Wikipedia dipun wiwiti [[15 Januari]] [[2001]] déning [[Jimmy Wales]], [[Larry Sanger]], lan sawetawis kolaborator nganggé [[basa Inggris]]. Sapunika wonten {{NUMBEROFARTICLES}} artikel wonten ing [[basa Jawa|basa Jawi]].
 
SedantenSedaya tèks ing Wikipedia, lan sapérangan ageng gambar sarta suraos bèntenipun, dipun ayomi déning [[GFDL]]. Kontribusi taksih hak ingkang ndamel, sawetawis punika palilah GFDL saged mesthèkaken isinipun bakal taksih saged kababar kanthi gratis lan saged dipun réproduksi (cobi ningali [[Wikipedia:Hak cipta|deklarasi hak cipta]] lan [[Wikipedia:Penyangkalan umum|panyangkalan isi]])
 
== Proyèk sanèsipun ==
31

besutan

Menu navigasi