Segara Florès: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
51 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.5.2) (bot Menambah: ka:ფლორესის ზღვა; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: be:Мора Флорэс)
c (r2.5.2) (bot Menambah: ka:ფლორესის ზღვა; kosmetik perubahan)
[[ImageGambar:Locatie Floreszee.PNG|300px|right|thumb|Lokasi Segara Flores]]
'''Segara Flores''' nyakup 240,000 km<sup>2</sup> banyu ing Samudra [[Samudra Pasifik Ocean|Pasifik Kidul]]. <ref>[http://www.britannica.com/eb/article-9034623/Flores-Sea Britannica Online]</ref>. Sacara tèknis, tlatah iki minangka bagéan saka [[Samudra Pasifik]], wewatesan karo [[Samudra Hindia]].{{Fact|date=February 2007}}
 
Pulo-pulo kang kang katong ing gambar NASA ing ngisor iki yakuwi: [[Tanahjampea]], [[Boneogeh]], [[Bonerate]], [[Kalaotoa]].
 
== Referensi ==
<References/>
 
== Pranala njaba ==
* http://visibleearth.nasa.gov/view_rec.php?id=6625
 
 
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Segara|Flores]]
[[CategoryKategori:Segara ing Indonesia|Flores]]
[[Kategori:Geografi]]
 
[[it:Mar di Flores]]
[[ja:フローレス海]]
[[ka:ფლორესის ზღვა]]
[[lt:Floreso jūra]]
[[lv:Floresas jūra]]
40.591

besutan

Menu navigasi